Looking For Anything Specific?

Φιλιω Πυργακη Πεθανε : Η φιλιώ πυργάκη, η πασίγνωστη δημοτική τραγουδίστρια πέθανε σε ηλικία 82 ετών.

Φιλιω Πυργακη Πεθανε : Η φιλιώ πυργάκη, η πασίγνωστη δημοτική τραγουδίστρια πέθανε σε ηλικία 82 ετών.. Η δύσκολη 10ετής μάχη της «αρχόντισσας του δημοτικού τραγουδιού» με τον καρκίνο. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε το 1939 στον ασπρόκαμπο κορίνθου και από πολύ μικρή τραγουδούσε σε πανηγύρια. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη, σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού. «έφυγε» η τραγουδίστρια θρύλος των πανηγυριών. Τον μάιο, η τραγουδίστρια είχε χάσει, για τον.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έδινε μάχη τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο ενώ τον μάιο είχε χάσει τον σύζυγό της. Καλό ταξίδι φιλιώ πυργάκη», έγραψε στο facebook. Η φιλιώ πυργάκη (ασπρόκαμπος σικυωνίων κορινθίας, 11 οκτωβρίου 1939) είναι ελληνίδα τραγουδίστρια που έγινε γνωστή τραγουδώντας σε διάφορα πανηγύρια σε όλη την ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Την τελευταία της πνοή άφησε η μεγάλη ερμηνεύτρια του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη. η μεγάλη τραγουδίστρια έφυγε σε ηλικία 82 ετών. Η φιλιώ πυργάκη έκανε πλειάδα εμφανίσεων τόσο στην ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ερμηνεύοντας δημοτικά τραγούδια, ενώ είχε πλούσια δισκογραφία στο συγκεκριμένο είδος παραδοσιακής μουσικής.

Πέθανε η Φιλιώ Πυργάκη - Sportlive.gr
Πέθανε η Φιλιώ Πυργάκη - Sportlive.gr from fthisimage.azureedge.net
Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη, η οποία τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έδινε μάχη τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο ενώ τον μάιο είχε χάσει τον σύζυγό της. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η μεγάλη κυρία του δημοτικού τραγουδιού φιλιώ πυργάκη. «έφυγε» η τραγουδίστρια θρύλος των πανηγυριών. Πέθανε η «αρχόντισσα» του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη! Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη, σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού. Πολύ δύσκολες ώρες περνά η φιλιώ πυργάκη, η οποία έχασε τον πολυαγαπημένο της σύζυγο, δημήτρη κωστόπουλο που έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας και ξεκίνησε να τραγουδάει σε γλέντια από την ηλικία των 14 ετών.

Η φιλιώ πυργάκη, η πασίγνωστη δημοτική τραγουδίστρια πέθανε σε ηλικία 82 ετών.

Πολύ δύσκολες ώρες περνά η φιλιώ πυργάκη, η οποία έχασε τον πολυαγαπημένο της σύζυγο, δημήτρη κωστόπουλο που έδινε μάχη με τον καρκίνο. Μετακόμισε στην αθήνα, ύστερα από ένα ατύχημα που είχε. Είχε γεννηθεί στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939. Πέθανε η «αρχόντισσα» του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη! Με μια ανάρτηση στο instagram «αποχαιρέτισε» η κατερίνα ζαρίφη τη φιλιώ πυργάκη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών. Ο πόνος για τη «βασίλισσα του δημοτικού. Ακόμα αναφέρουν πως από σήμερα το δημοτικό τραγούδι είναι. «έφυγε» η τραγουδίστρια θρύλος των πανηγυριών. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έδινε μάχη τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο ενώ τον μάιο είχε χάσει τον σύζυγό της. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή. Η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. «δυστυχώς έφυγε απ τη ζωή η μεγαλύτερη τραγουδίστρια που έβγαλε ο τόπος μας, η μεγάλη φιλιώ πυργάκη. Την τελευταία της πνοή άφησε η μεγάλη ερμηνεύτρια του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη. η μεγάλη τραγουδίστρια έφυγε σε ηλικία 82 ετών.

Η φιλιώ πυργάκη έδινε τα τελευταία χρόνια μάχη με τον καρκίνο, ενώ τον περασμένο μάιο έχασε τον σύζυγό. Ο πόνος για τη «βασίλισσα του δημοτικού. Η φιλιώ πυργάκη, που είχε γεννηθεί το 1939 στον ασπρόκαμπο κορινθίας, έκανε πλειάδα εμφανίσεων. Γνωστοί καλλιτέχνες αποχαιρετούν την φιλιώ πυργάκη με αναρτήσεις τους στα social media, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους. Μετακόμισε στην αθήνα, ύστερα από ένα ατύχημα που είχε.

Φιλιώ Πυργάκη: Πέθανε η σπουδαία ερμηνεύτρια του δημοτικού ...
Φιλιώ Πυργάκη: Πέθανε η σπουδαία ερμηνεύτρια του δημοτικού ... from cdn.cnngreece.gr
Η φιλιώ πυργάκη έκανε πλειάδα εμφανίσεων τόσο στην ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ερμηνεύοντας δημοτικά τραγούδια, ενώ είχε πλούσια δισκογραφία στο συγκεκριμένο είδος παραδοσιακής μουσικής. Η «αρχόντισα» του δημοτικού τραγουδιού , έφυγε από την ζωή πλήρης ημερών. Είχε γεννηθεί στον ασπρόκαμπο κορινθίας το 1939. Ακόμα αναφέρουν πως από σήμερα το δημοτικό τραγούδι είναι. «δυστυχώς έφυγε απ τη ζωή η μεγαλύτερη τραγουδίστρια που έβγαλε ο τόπος μας, η μεγάλη φιλιώ πυργάκη. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η μεγάλη κυρία του δημοτικού τραγουδιού φιλιώ πυργάκη. Την τελευταία της πνοή άφησε η μεγάλη ερμηνεύτρια του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη. η μεγάλη τραγουδίστρια έφυγε σε ηλικία 82 ετών. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη, μια από τις σημαντικότερες εκπροσώπους του δημοτικού τραγουδιού.

«δυστυχώς έφυγε απ τη ζωή η μεγαλύτερη τραγουδίστρια που έβγαλε ο τόπος μας, η μεγάλη φιλιώ πυργάκη.

Η φιλιώ πυργάκη έδινε τα τελευταία χρόνια μάχη με τον καρκίνο, ενώ τον περασμένο μάιο έχασε τον σύζυγό. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η μεγάλη κυρία του δημοτικού τραγουδιού φιλιώ πυργάκη. Η φιλιώ πυργάκη έδινε τα τελευταία χρόνια μάχη με τον καρκίνο, ενώ τον περασμένο μάιο έχασε τον σύζυγό της, από τον ίδιο λόγο. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας και ξεκίνησε να τραγουδάει σε γλέντια από την ηλικία των 14 ετών. Η φιλιώ πυργάκη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών, νικημένη από τον καρκίνο. Η φιλιώ πυργάκη έκανε πλειάδα εμφανίσεων τόσο στην ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ερμηνεύοντας δημοτικά τραγούδια, ενώ είχε πλούσια δισκογραφία στο συγκεκριμένο είδος παραδοσιακής μουσικής. Την τελευταία της πνοή άφησε η μεγάλη ερμηνεύτρια του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη. η μεγάλη τραγουδίστρια έφυγε σε ηλικία 82 ετών. Ακόμα αναφέρουν πως από σήμερα το δημοτικό τραγούδι είναι. Γνωστοί καλλιτέχνες αποχαιρετούν την φιλιώ πυργάκη με αναρτήσεις τους στα social media, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους. «δυστυχώς έφυγε απ τη ζωή η μεγαλύτερη τραγουδίστρια που έβγαλε ο τόπος μας, η μεγάλη φιλιώ πυργάκη. Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη, σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού. Η ερμηνεύτρια δημοτικών τραγουδιών έφυγε μετά από μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο.

Η φιλιώ πυργάκη, η πασίγνωστη δημοτική τραγουδίστρια πέθανε σε ηλικία 82 ετών. Μετακόμισε στην αθήνα, ύστερα από ένα ατύχημα που είχε. Πέθανε η φιλιώ πυργάκη, η σπουδαία ερμηνεύτρια του δημοτικού τραγουδιού. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη, μια από τις σημαντικότερες εκπροσώπους του δημοτικού τραγουδιού. Γνωστοί καλλιτέχνες αποχαιρετούν την φιλιώ πυργάκη με αναρτήσεις τους στα social media, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ...
ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ... from melodia88.gr
«έφυγε» η τραγουδίστρια θρύλος των πανηγυριών. Η φιλιώ πυργάκη έκανε πλειάδα εμφανίσεων τόσο στην ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ερμηνεύοντας δημοτικά τραγούδια, ενώ είχε πλούσια δισκογραφία στο συγκεκριμένο είδος παραδοσιακής μουσικής. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη, σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού, φιλιώ πυργάκη, η οποία τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έδινε μάχη τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο ενώ τον μάιο είχε χάσει τον σύζυγό της. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη, σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού. Πολύ δύσκολες ώρες περνά η φιλιώ πυργάκη, η οποία έχασε τον πολυαγαπημένο της σύζυγο, δημήτρη κωστόπουλο που έδινε μάχη με τον καρκίνο. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η μεγάλη κυρία του δημοτικού τραγουδιού φιλιώ πυργάκη.

Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η μεγάλη κυρία του δημοτικού τραγουδιού φιλιώ πυργάκη.

«έφυγε» η τραγουδίστρια θρύλος των πανηγυριών. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έδινε μάχη τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο ενώ τον μάιο είχε χάσει τον σύζυγό της. Η φιλιώ πυργάκη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών. Η φιλιώ πυργάκη (ασπρόκαμπος σικυωνίων κορινθίας, 11 οκτωβρίου 1939) είναι ελληνίδα τραγουδίστρια που έγινε γνωστή τραγουδώντας σε διάφορα πανηγύρια σε όλη την ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η φιλιώ πυργάκη, σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού. Την θλιβερή είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο τραγουδιστής παραδοσιακής μουσικής. Η φιλιώ πυργάκη γεννήθηκε στον ασπρόκαμπο κορινθίας και ξεκίνησε να τραγουδάει σε γλέντια από την ηλικία των 14 ετών. «δυστυχώς έφυγε απ τη ζωή η μεγαλύτερη τραγουδίστρια που έβγαλε ο τόπος μας, η μεγάλη φιλιώ πυργάκη. Καλό ταξίδι φιλιώ πυργάκη», έγραψε στο facebook. Η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η μεγάλη κυρία του δημοτικού τραγουδιού φιλιώ πυργάκη. Η ερμηνεύτρια δημοτικών τραγουδιών έφυγε μετά από μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο.

Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η μεγάλη κυρία του δημοτικού τραγουδιού φιλιώ πυργάκη φιλιω πυργακη. Την θλιβερή είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο τραγουδιστής παραδοσιακής μουσικής.

Posting Komentar

0 Komentar